27 martie 2022 - Echipa feminină de volei a școlii este CAMPIOANĂ!

Echipa feminină de volei a Școlii Militare de Maiștri Militari și Subofițeri pentru Comunicații, Tehnologia Informației și Apărare Cibernetică este CAMPIOANĂ!
 
În perioada 24-27 martie 2022, în garnizoana Pitești (SMMMSFT) s-a desfășurat Campionatul militar de volei pentru instituțiile militare de învățământ.
La această competiție au participat următoarele echipe: Academia Forțelor Terestre Nicolae Bălcescu din Sibiu, Academia Forțelor Aeriene Henri Coandă din Brașov, Academia Tehnică Militară Ferdinand I București, Academia Navală Mircea cel Bătrân, Constanța, Institutul Medico-Militar București, Școala Militară de Maiștri Militari și Subofițeri a Forțelor Terestre Basarab I, Pitești, Școala Militară de Maiștri Militari și Subofițeri pentru Comunicații, Tehnologia Informației și Apărare Cibernetică, Sibiu, Școala Militară de Maiștri Militari a Forțelor Navale Amiral Ion Murgescu, Constanța, Școala Militară de Maiștri Militari și Subofițeri a Forțelor Aeriene Traian Vuia, Boboc.
 
Echipa noastră a cucerit medalia de aur în finala disputată în compania echipei Academiei Forțelor Aeriene Henri Coandă, Brașov. (scor de 3-1 la seturi)
 
Felicitări fetelor noastre și antrenorilor pentru victorie!
Ne-ați adus multă bucurie! Suntem mândri de voi!