Date Contact

Noi, Școala Militară de Maiștri Militari și Subofițeri pentru Comunicații, Tehnologia Informației și Apărare Cibernetică, ne bucurăm atunci cand primim vești de la elevii noștri, de la colaboratorii noștri, de la oamenii care sunt implicați în formarea și educarea generațiilor actuale și viitoare ale Armatei Române. Dacă doriți să aflați mai multe despre activitatea noastră sau dacă aveți ceva să ne transmiteți, suntem aici pentru a vă lamuri și pentru a vă răspunde la întrebări.


DATE CONTACT

Adresa:     Bulevardul Vasile Milea, Nr. 3-5, Sibiu, ROMÂNIA
Cod Poștal:     RO-550331
Telefon/FAX:    +40369420518
Telefon:            +40369420515
Relații publice - email:   Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 

Admitere 2024 - email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Învățământ - email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. ; Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Site:     www.smcis.ro
Facebook:  facebook/smcis
Programul de funcţionare al instituţiei:     07.30 - 15.30


PROGRAM DE AUDIENȚE

Comandant: Miercuri (13.00 - 15.00)
Locţiitor al comandantului: Joi (13.00 - 15.00)


PERSOANĂ DE CONTACT

Relații publice - Ana-Maria Sână - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.


HARTĂ